Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja


Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

PODACI O TRGOVCU

Trgovinu putem internet stranice novogodisnjejelke.com obavlja NAS SAN d.o.o. Beograd, ul. Dr. Nika Miljanića 5/20, 11000 Beograd, PIB: 108731548, MB: 21056677, kontakt e-mail: prodaja@novogodisnjejelke.com

Trgovina predstavlja trgovinu na daljinu u skladu sa zakonom.

OPŠTI USLOVI

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, porudžbina je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da o tome obavesti kupca putem telefona ili email-a.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.
6. U slucaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni putem telefona ili email-a.

GARANCIJA KVALITETA

www.novogodisnjejelke.com garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. 

U slucaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi www.novogodisnjejelke.com. 

Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. 

Garancija ne važi u slucaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam ime i prezime naručioca, adresa, e-mail, broj telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti(Newsletter), potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obradujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogucili Vam jednostavnije korišcenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

SAGLASNOST I PROMENE USLOVA

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani.