O nama

NAŠA ISTORIJA

2014. godine kao grupa saboraca iz bivšeg poslovnog okruženja, koju je spojio entuzijazam da u svoje živote uvedu neku novu dimenziju, odlučili smo da osnujemo firmu koja bi se bavila uvozom i prodajom novogodišnjih jelki. Ovu priču je upotpunio naš nadasve prijateljski odnos sa ljudima koji su nam ponudili poslovnu saradnju ( kompanija GRIPS PVC ) i koji su stali uz nas od samog početka naše avanture zvane NovogodišnjeJelke.Com.

U toku ovih 5 godina uspešnog poslovanja naša priča je postala složenija, te smo našu ponudu proširili na kompletan novogodišnji program kao i usluge koje idu uz navedeni program.

Kompanija GRIPS PVC jedini je proizvodjač novogodišnjih jelki u Bugarskoj. Inspirisani lepotom i bogatstvom planinskih borovih šuma uspeli su da na veštačke jelke prenesu izgled, lepotu i eleganciju pravih jelki i borova. Svojim oblikom, granama i iglicama izgledaju kao prave i u vaše domove unose šarm prirodnih jelki. Materijal od kojih se proizvode jelke radi se po kanadskoj tehnologiji.

Tehnološki postupak omogućava izradu vrhunskog kvaliteta. Jelke se lako montiraju, struktura grana I iglica uradjena je tako da se jednostavno oblikuju prilikom dekoracije u domu. Tokom montiranja ne dolazi do rasipanja iglica što našim jelkama daje postojanost dok domovi ostaju čisti, uredni i lepo dekorisani za uživanje u novogodišnjim praznicima.

Jelke se proizvode u veličinama od 80 do 420cm. Pored novogodišnjih jelki standardnih formata po porudžbini proizvodimo i jelke  velikih formata. U našoj redovnoj ponudi nalaze se i girlande i dekorativni venci za potpunu novogodišnju dekoraciju.Naše jelke već su našle put do domova  u Bugarskoj, Sloveniji i Rumuniji,  a od ove godine aktivno smo prisutni i u Srbiji preko kompanije NAS SAN d.o.o..